Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faiskolák - Bács-Kiskun megye képes leírás - Kertészkedés, kert.tlap.hu
részletek »

Faiskolák - Bács-Kiskun megye - Kertészkedés, kert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszkedes.tlap.hu » Faiskolák - Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Barna és Fiai - Kecskemét

Barna és Fiai - Kecskemét

Ön egy olyan honlapra talált rá, amelyen különböző vállalkozási tevékenységeket lát. A fiaimmal ugyanis úgy döntöttünk, hogy a külön-külön végzett vállalkozásainkat azonos honlapon jelentetjük meg. Ezt a gazdaságosságon kívül az is indokolta, hogy ezek a tevékenységek részben egymásra is épülnek. Például a családi ház tervezéshez kapcsolódik a kerttervezés, ahhoz pedig a faiskolai tevékenység. Bízunk azonban abban, hogy érdeklődését felkeltettük és hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Díszkert Kft. - Kecskemét

Díszkert Kft. - Kecskemét

Saját faiskolai lerakatot üzemeltetünk, mellyel a vevők legkülönbözőbb növény vásárlási igényeit is ki tudjuk elégíteni. A tömeg növények mellett folyamatosan újabb és újabb növényfajtákat kínálunk. Megtalálhatóak választékunkban az igényesebb mediterrán és trópusi növények csak úgy, mint a hazai klímához remekül alkalmazkodó lombhullatók és örökzöldek. A türelmetlenebb vevőinknek pedig nagy méretű, előnevelt anyagot kínálunk elérhető árakon széles szortimentben. A növények mellett folyamatosan bővül a kerti kiegészítők köre. Öntözőrendszer eszközök, kerti tavak technikai tárgyai, speciális műtrágyák, talajjavító és mulcs anyagok, szakkönyvek, térburkolatok, stb. Vállalunk szaktanácsadást is!

Juniperus - Kecskemét

Juniperus - Kecskemét

A dísznövénytermesztés parkerdészetünk kiemelt tevékenysége. 397 növényfaj és fajta termesztésével foglalkozunk, melyek három nagy termékcsoportokba sorolhatók. Legnagyobb arányú a cserjék és évelő növények kínálata: 235 fajta közül választhatnak az érdeklődők. Díszfakínálatunk 91 fafajtára terjed ki, s 71-féle fenyő és más örökzöld növény szerepel a választható növények sorában. Hosszú évek óta tartó törekvésünk, hogy a közismert, széles körben elterjedt növények termesztése mellett minden termékcsoportban új fajtákat is bevezessünk. A cserjék és évelők sorában Hollandiából importált szaporítóanyagból általunk termesztett új növényekkel bővítjük fajtaválasztékunkat. Ilyenek pl. az új levendulaváltozatok, a pimpófélék és az egyre keresettebb új rózsafajták. Mindezek mellett a legkülönlegesebbnek számító, ún. szoliter-növények kínálatával a vásárlói igények igen széles palettáját tudjuk kielégíteni. Ebben a vonatkozásban nagyon keresettek pl. a borókák formára nyírt változatai. A díszfák esetében az alapfajták termesztésétől kezdve a különleges oltványokig nálunk minden megtalálható. Vásárlóink - a suhángmérettől kezdve az erős gyökérzetű, nagyméretű, korosabb fákig - a legkülönbözőbb méretekben válogathatnak.

Kállai Márta Díszfaiskola

Kállai Márta Díszfaiskola

A faiskola 4 ha-os területe Kecskemét keleti határában található. Szabadföldben és konténerben nevelünk díszfákat és díszcserjéket. Faj és fajtaválasztékunkat a környezet és vásárlóink igényei alakítják. A faiskola talaja laza, homokos, az éghajlat vegetációban igen meleg és száraz. Az ellenálló, nagy tűrőképességű fajok mellett igényes, kis kertekbe ajánlható növények választékát is kínáljuk. A talajadottságok miatt díszfáink gyökere dúsan elágazó. A kitermelést ásóval, szabadgyökérrel végezzük. Minden szabadföldben termesztett díszfa konténerben is megtalálható széles méretválasztékban 6/8-as körmérettől a 20/25-ös körméretig. A szokvány díszcserjéket 1-2-3-5-8 literes konténerben neveljük, esetenként 12 literesben is.

Hirdetés
Kiss Kertész Duó - Kecskemét

Kiss Kertész Duó - Kecskemét

Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket. A cég tulajdonosai Babos András és Kiss Csaba - mindketten kertészmérnökök - mint szakemberek, célul tűztük ki, hogy a lehető legkorszerűbb technológiával, a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelően valósítjuk meg megbízásainkat. A több éves folyamatos fejlesztésekkel együtt igen figyelemre méltó technológiai sor áll rendelkezésünkre az alábbiak szerint (természetesen csak a jelentősebb gépeket kiemelve)

Tuti menü